top of page
Logo 3.png
LEV08505.jpg

Geertje Lavrijssen

LEV08495.jpg
Mijn verhaal...

Ik was nog een kind. Een puber. Een 15-jarige puber om precies te zijn, toen ik mijn vader aan kanker verloor. Niet lang hierna werd mijn moeder terminaal ziek. Ze stierf vier jaar later. Nog voor mijn twintigste levensjaar kreeg ik te maken met twee ingrijpende en levens veranderende ervaringen.

Deze verlieservaringen nodigden mij uit om me te verdiepen in de puurste en belangrijkste waarden van het leven. Want wat anders kon er nou nog belangrijker zijn? Het zorgde ervoor dat ik mij vanaf dat moment volledig ging verdiepen in welzijn en de menselijke psyche. In mentale en fysieke gezondheid, spiritualiteit, maar ook in het werken met de universele levensenergie, creatieve expressie, de kracht van je eigen gedachten (LOA) en ademwerk.

Ik stopte per direct met mijn studie hotelmanagement en zei ‘ja’ tegen een verdiepende en sociale studie. Zo kon ik de theorie en praktijkervaring van deze opleiding combineren met mijn eigen levenservaringen. Toen wist ik het al. Een diep weten, en een evenzo diep voelen, dat ik wilde bijdragen aan positieve ontwikkeling. Op persoonlijk niveau, zielsniveau en op collectief niveau in de wereld. 

En zo startte ik aan de opleiding Beeldende Vaktherapie. Door creatieve exploratie, inzicht in psychologische stromingen en beeldende werkvormen leerde ik mezelf steeds beter kennen dankzij de kracht van zelfreflectie. Ik ervaarde een steeds groter wordend eigen bewustzijn. In mijn ogen was, en is, dit het grootste cadeau dat investeren in jezelf en persoonlijke ontwikkeling met zich meebrengt.

"De wereldreiziger in mij, altijd op ontdekkingstocht !"

Menselijk gedrag, mentale gezondheid en persoonlijke ontwikkeling zijn thema's die mij blijvend inspireren. Ik ben nieuwsgierig, avontuurlijk en ontwikkelingsgericht ingesteld. Je zou me ook wel kunnen omschrijven als een wereldreiziger die altijd op ontdekkingstocht is.

 

Want zolang als ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in reizen, verre landen en het ontdekken van andere culturen. Ik ben nieuwsgierig naar andere gebruiken, normen en waarden. Ik verdiep me daar graag in, omdat het mijn leven verrijkt. Dit begon al toen ik 17 was. Ik verliet toen voor een paar maanden mijn ouderlijk huis om aan de andere kant van de wereld te gaan leren, wonen en ervaren. Ook leefde, woonde en werkte ik meerdere jaren in het hart van zuidelijk Afrika: Zambia.

Door het verlies van mijn vader en moeder werd ik als jongvolwassene geconfronteerd met mijn schaduwen. In deze periodes voelde ik mij letterlijk verloren. Moedeloos en machteloos. Het waren tegelijkertijd de perioden waarin ik veel steun vond in liefdevolle, professionele coaching en therapie. Mijn coaches en therapeuten hielpen mij om mijn eigen schaduwwerk te doen en door te leven. Om mijn unieke en authentieke levenspad terug te vinden.

Tot op de dag van vandaag ben ik dankbaar dat ik deze steun en begeleiding heb mogen ontvangen en ervaren. En het proces ben aangegaan. Het heeft mij ontzettend geholpen om mijn eigen proces te doorlopen. Een proces van trauma verwerken en mijn eigen innerlijke kracht voelen, ervaren en (her)ontdekken. Daar ben ik trots op. Net als op mijn daad en veerkracht!

 

LEV04051.jpg
pexels-vie-studio-7005408.jpg
Wat ik voor jou kan betekenen.

De combinatie van mijn levenservaring, kennis als beeldend vaktherapeut en mijn holistische ziens- en werkwijze door lichaamsgericht te werken met de adem en mentaal door middel van het toepassen van (spirituele) psychologie, maakt dat ik een diepgaand en persoonlijk aanbod kan bieden aan vrouwen die klaar zijn om zichzelf op nummer één te zetten.

 

Die de verantwoordelijkheid van liefdevol leiderschap willen nemen voor zichzelf, in een eigen onderneming en in het leven. Want het is een moedige keuze om van jezelf een prioriteit te maken, op een liefdevolle en krachtige manier en om te gaan handelen vanuit jouw authentieke zijn. En de daarbij passende keuzes te maken en actie te ondernemen.

 

Ik kom graag met je in contact als je voelt dat het tijd is om te investeren in die liefdevolle relatie met jezelf, in het verstevigen van jouw innerlijke basis en in het vergroten van je persoonlijk leiderschap. Als je klaar bent om jezelf te (her)verbinden met jouw innerlijke kracht en intuïtie als bron van wijsheid. Je jezelf niet langer klein wil houden, maar volledig in het licht en jouw grootsheid wil gaan staan.

 

Stuur me vooral ook een berichtje als je een verlieservaring(en) wil verwerken, je je door een rouwfase beweegt, een burn-out of depressie wil overwinnen of beperkende gedachten en angstgevoelens niet langer de baas over jouw leven wil laten zijn.

 

Met liefde onderzoek ik samen met jou de best passende mogelijkheden die jou op dit punt in je ontwikkelingsproces het beste kunnen ondersteunen. Jou zien door ontwikkelen en (weer) zien stralen, is mijn ‘waarom’ ik dit werk met zoveel liefde, plezier, energie en toewijding doe.

 

In liefde,

Geertje

Werkervaring & Opleidingen

2023

Mastercourse start september 2023

werken met traumatisch rouw en verlies ervaringen

2022

Systemisch opstellen basisopleiding

2021

Rebirthing Breathwork ( jaaropleiding )

2019-2020

Reiki Practitioner / Level 1 & 2

2016

Project Coördinatie & Trainer

Waarderend onderzoeken & onderzoekende dialoog

2011 - Heden

Bijscholing trainingen Sociaal Domein

Psychiatrie, LVG+, Agressie regulatie ect.

2007-2011

Creatieve Therapie Beeldend, HAN te Nijmegen

2010

Minor Sustainable Development Cooperations

2019 - Heden

Geertje Lavrijssen

Praktijk voor Holistische Coaching & Ademwerk

2008 - Heden

Professional in het Sociaal Domein 

Geestelijke gezondheidszorg Nederland

2018 - Heden

Meant to Be Travels // Afrika Retreat

persoonlijke ontdekkingreis & duurzame reizen

2016 - Heden

Actieonderzoeker, trainer & project coördinator Sevensenses // sociale innovatie & ontwikkelingswerk

Registratie SKJ, BCMB & Registerplein

KvK nummer: 73146439

Praktijk Contact Details

Tel: +31624595858

: contact@geertjelavrijssen.nl

GL Logo Transparent.png

Praktijk Adres

De Gagel 8, 5095 AH Hooge Mierde

KVK nummer: 73146439

BTW nummer: NL001900323B12

bottom of page